En hyggelig liten gave

Kanskje husker du jeg for litt siden var i furuskogen og plukket kongler og at jeg tørket appelsinskiver? Jeg elsker slike små enkle ting og at de blir til søte små førjulsgaver jeg kan gi til familie og venner. Det gir meg så mye glede å lage disse små enkle tingene, og å se de tette konglene som åpner seg opp inne i varmen og blir til de fineste små kunstverk. Stjerneanis, kanelstenger og tørkede appelsinskiver. Det lukter himmelsk. Hele stua hadde en hint av anis mens jeg holdt på. 8F336821-F9C8-4AC3-BBFD-CB7CA0B6288F.jpegJeg har pakket furukongler, stjerneanis, kanelstenger og tørkede appelsinskiver i celofanpose og knyttet på en God Jul sløyfe. Noen poser glede og en liten førjulshilsen. Kastanjer og julenøtter hadde  også vært fint oppi her, men de er ikke i butikken her hos meg enda.

Til jul bruker jeg å ha dette i bunn av lyslyktene mine sammen med hvite kubbelys. Det blir så stemningsfullt og fint. Åå, kjenner jeg gleder meg litt nå. De er også fine til å ha oppi en skål på bordet som koselig julestasj.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

14 kommentarer om “En hyggelig liten gave”

  1. Hvor er det nogle søde poser og en god ide. Det må være dejligt at få besøg af dig op til jul.
    Mange hilsener fra Lisbeth i Danmark
    Jeg kan desværre ikke få lov at udfylde feltet med mit netsted, så her er det: blog.byhaveniebeltoft.dk

  2. Så fine små gaver! Sådan én ville jeg blive glad for! Jeg elsker at pynte med krydderier til jul, og stjerneanis har bare den skønneste duft. Og nu sidder jeg og tænker at det da ikke er for tidligt at hente lidt kogler ind til pynt 🙂
    Kh Nana

  3. Det var koselige små pakker ja…og deilige dufter blir jo aldri feil :)) Jeg er ikke så «flink» til å lage slikt..men blir jo inspirert når det ser så fint ut ❤ Fin kommende uke til deg ❤ Annebe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..