Syltet rødløk er så godt. Jeg bruker den som tilbehør til middag og oftest bruker jeg den i salater. Jeg er ikke så glad i rå rødløk, men denne syltede, ja da snakker vi.
Kok opp lake av en del eplesidereddik, to deler sukker og tre deler vann. Hell den kokende laken over rødløk skåret i tynne skiver. Voila, ferdig til å spises etter noen timer når den er blitt kald. Jeg oppbevarer den i kjøleskapet.
Hei
Har et spørsmål
Blogginnlegg 22.mars Stilben, har du bilde av et Sort/Brunt firkanta trebrett med lysestake og 2 planter stående oppi.
Likte det brettet utrolig godt ønsker å få kjøpt meg et sånt.
Har vert innom bloggen din utrolig mange ganger og sett på det .Nå må jeg bare spørre deg hvor du har kjøpt det og hvilket merke det er :))
Hei Sol. Nå måtte jeg gå tilbake for å se, og det er et svart trebrett. Jeg er bittelitt usikker, men jeg tror jeg kjøpte det på Kid i sin tid. Jeg vet ikke om de selges fortsatt der. Klem, Ingrid
Det så smakfullt ut
Det er det også, Helene. Klem, Ingrid
Du viser jo, hvor enkelt det er at lave syltede rødløg – og hvor flotte de bliver i glasset.
Ikke sant, Conny. Fine å se på og så gode som de er å spise også. Klem, Ingrid
Så godt det ser og høyrest ut.
Skal prøvast. Takk !
Anne-Mari, den er kjempegod og anbefales virkelig. Klem, Ingrid
Dette så godt ut og skal lages her en dag. Men jeg likte så godt glasset du har rødløken i. Kan jeg få spørre hvor du har fått tak i den?
Ønsker deg en flott kveld.
Glasset er gjenbruk fra noen syltede paprika jeg kjøpte på et gardsutsalg. Klem, Ingrid