Anvennelige jakker

En fin jakke gjør mye for et antrekk, synes jeg og så er det så praktisk med at den er enkel å ta av og på alt etter kroppstemperatur. Kvinner i min alder har jo fra naturens side ikke så lett for å regulere varmen alltid.

Slik som dette liker jeg å få kledd om jeg skal stikke innom en venninne en kveld, gå på kafé eller noe annet utenfor hjemmet. En hverdagslig enkel T-skjorte, jeans og en fin jakke. Akkurat passe oppkledd.

En annen variant i samme kategori er lys jakke sammen med høye hæler og mine boyfriendjeans. Disse jakkene krever jeans, synes jeg. I alle fall om jeg vil føle meg litt avdempet. Det kan fort bli for  ”fint” dersom de brukes til skjørt eller finbukser, men det kommer jo an på anledningen. Disse jakkene har jeg hatt en stund, så de er nok ikke i salg lenger. Om du ønsker å se etter noe lignende, så har de ganske mange fine jakker hos Zara, synes jeg. Hos Miinto kan du kjøpe fine jakker på nett.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “Anvennelige jakker”

  1. Hei! Du er bare sååå chic i disse antrekkene! Bloggen din er så hyggelig med litt av hvert. Er fast leser! God helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..