Ankes kjole

Det er så fint å ha et lite håndarbeidsprosjekt, og strikking er virkelig avslappende. Det gjør i alle fall at jeg lar tankene flyte og verden seile sin egen sjø mens jeg strikker maske etter maske.Jeg har strikket en hverdagskjole til Signe, en Ankers kjole og nå håper jeg den passer. I alle fall at den ikke er for liten, er den for stor derimot, kan hun lett vokse inn i den.

Når jeg strikker er jeg alltid veldig nøye med strikkefastheten slik at jeg får de riktige målene. Som du ser så kan jeg strikke, men jeg strikker løst og ujevnt og må alltid gå ned en størrelse på pinnene. Særlig det med ujevnheten gjør meg frustrert og jeg er sjelden fornøyd med resultatet. Denne har jeg strikket på pinne 2 og mønsteret sier pinne 3.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

10 kommentarer om “Ankes kjole”

  1. Men vilken jättefin klänning du stickat! Inte ser det ojämnt ut, samtidigt som det väl ska synas att det är ett hantverk och inte maskinstickat. Bra jobbat!
    Jag tycker mycket om att sticka, men det var ett tag sedan jag gjorde det nu. Dags att börja kika efter ett nytt mönster kanske:)
    Kram Maria

  2. Kjempefin! Og så nydelig farge!
    Jeg strikker også ganske løst, og må ofte gå ned på pinne. Ellers har jeg lært at jeg MÅ følge oppskriftens anbefalte garntype, ellers blir det altfor stort. Jeg har derfor stort sett holdt meg til oppskrifter der garn og mønster er av samme «fabrikant», som f. eks Nøstebarn og Pickles. Men skulle gjerne kunne mikse og trikse med garntype, struktur og alt sånt …

    1. Hei Anaruh. Jeg mikser gjerne med garn, men passer alltid på at garnet jeg bruker har samme antall masker pr. 10 cm som mønsteret for å få riktig mål på plagget. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..