En kjole, flere tilbehør

Her har jeg en enkel kjole med mye mønster. Jeg bruker i utgangspunktet veldig ofte ensfargede klær, men denne kjolen har jeg hatt en stund og er så glad i fargespillet.Tar jeg over en strikket ullgenser blir det et annet uttrykk og genseren gir god varme på litt kjølige dager.En lang beige strikkejakke synes jeg også gjør seg til denne kjolen.

Mørkeblå dressjakke til gir en litt strengere og klassisk versjon, noe som jeg liker godt. Klær som kan brukes på flere forskjellige måter alt etter tilbehør, det liker vi. Gjør vi ikke?

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

12 kommentarer om “En kjole, flere tilbehør”

 1. Du ser jo «smashing» ut i alt!Det var en nydelig kjole til din nette figur!En jakke i bolerotypen vil og se flott ut,tror jeg.

  1. Enig, Anne Marit. Til den type tettsittende kjole kan man ha nesten alt. Den kan røffes opp litt med skinnjakke, dongerijakke osv. også, tenker jeg. Klem og god helg til deg.

 2. Alle antrekkene er jo kjempeflotte. Å du passer alle kjempeflott. Så kjekt å følge deg her. Mye inspirasjon. Å ikkje minst mye fine tanker du deler.

  1. Hei Berit. Så kjekt å høre fra deg og så fine ord, og nå blei jeg glad. Jeg har planer om litt mer jul fremover her på bloggen og er på jakt her og der etter litt inspirasjon til nye ting. Julen er jo tradisjon for de fleste av oss, men litt nytt er jo også gøy. God helg til deg, Berit og stor klem fra meg.

 3. Jo, det kan vi lide 🙂 Og den kjole er super flot! Det er modellen også 🙂 Må jeg spørge hvilket mærke kjolen er?
  Jeg sidder og får helt lyst til at vise tøj på min blog engang imellem … Tør jeg det?
  Kh Nana

  1. Hei Nana.
   Kjolen er fra SisterS Point og jeg har hatt den en stund, så jeg vet ikke om den er i salg fortsatt. Jeg syntes det var kjempeskummelt de første gangene jeg hadde bilder av meg selv på bloggen, men må går det bedre. Jeg føler fortsatt litt ubehag, men synes det er gøy å vise klesstil, ikke nødvendigvis nyinnkjøpte klær. Jeg ble bedt av en leser om å gjøre det og tok utfordringen etter litt nøling. Jeg liker også vanlige mennesker med vanlige kropper som viser klær, det er oss det er flest av.
   Ta utfordringen og gjør det, Nana. Det er fint å få litt inspirasjon fra vanlige kvinner i tillegg til fra de proffe.

   Klem, Ingrid

 4. Så gøy at du viser kjolen med forskjellig tilbehør😊 Nydelig kjole på en flott dame! Er enig med hun over her: du kler alt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..