Ylva og jeg er ikke venner

Storm, uvær, snø og regn som fryser til is på bakken er en vanlig ting å håndtere for oss som jobber i flybransjen, men vi liker det ikke. Ikke at jeg er redd, for det er jeg veldig, veldig sjelden, men for alt styret det medfører. Styr for både oss som jobber og aller mest for våre passasjerer som ikke kommer seg frem dit de skal. Venting for oss og venting for passasjerene, frustrasjon, sinne og oppgitthet, og vi gjør så godt vi kan ut fra mulighetene vi har. Snøkaos og dårlig vær på Gardermoen gir forsinkelser i resten av landet. OSL er navet, og går ikke navet rundt får det konsekvenser langt utover i ringen.Jeg skal være med Ylva i dag. Vi har aldri møttes, men jeg vet allerede at vi ikke er venner, selv om hun kanskje roer seg litt før vi møtes i Bodø i kveld.

Det fine bildet har ikke jeg tatt, men min kollega. Det er fra da vi var i Kirkenes 5.desember i fjor. Ja takk til slike nydelige desemberdager.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “Ylva og jeg er ikke venner”

  1. Vi så billeder fra Norge i går i nyhederne. Det var ikke godt. Meget regn, stenskred, glatte veje og mange forsinkede flypassagerer. Jeg forstår godt, at du ikke er gode venner med Ylva.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..