Julekjolen

Når julen ringes inn på julaften, stearinlysene er tent, julemusikken flyter fra høyttalerene, bordet er dekket og den deilige lukten av julemiddag fyller huset, ja da er det stas å finne frem høytidsantrekket. Denne julen blir ekstra fin, jeg har kjøpt meg ny kjole.Kjolen er fra Ganni og jeg er så fornøyd og synes den er så fin. Jeg bruker vanligvis ganske tettsittende kjoler, så denne julen blir det ekstra plass til juleribba siden den er ganske løstsittende.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

21 kommentarer om “Julekjolen”

  1. Den der minner meg om julekjolen jeg hadde i 5. eller 6. klasse, sånn ca 1993. Min var rød med gule roser (hallo 90-tallsfarger!), og hadde samme snitt som din her har. Husker jeg brukte et langt gullkjede med et stort gullhjerte på, så selv smykkestylingen din minner her 😀

  2. Nydelig julekjole som kan brukes i mange anledninger. Så fint med lang perlekjede. Har en slik kjede etter min mor. Spennende og se hva som kommer på sidene dine nå i førjulstiden. Ha en fin dag.

  3. Kjempefin kjole.. og du er jo bare så lekker da… ❤ Trange klær i jula kan man ikke ha altså..hehe… ❤ Annebe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..