Jeg er klar

Det meste er klargjort i vårt hjem for at julen skal bli tradisjonsrik og fin, og i dag er tiden kommet for å senke skuldrene og bare nyte julen og dens gleder. Ikke at skuldrene har vært høye i det hele tatt, for jeg har jo hatt fri fra jobb siden 6.desember og dermed god tid til alt.Her på bloggen har jeg tatt deg med på noen av mine juleforberedelser og gjort et forsøk på å skape litt inspirasjon og hyggelig stemning. Hvert år ønsker jeg meg hvit jul. Det er liksom prikken over i’en, men sannheten er at mine juler gjennom livet kanskje har vært hvite 6-7 ganger. I alle fall veldig veldig sjelden, men drømmen og håpet lever.

I kveld skal jeg tenne noen stearinlys og se et par episoder til av Dickens’ jul på NRK nett-TV og nyte et glass eggnog. Det er julestemning for meg i alle fall.

                                             Let the christmastime begin!

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Jeg er klar”

  1. Jeg er også ved at være klar 🙂 Jeg kunne også godt bruge en hvid jul, men som du, må jeg erkende at det er meget sjældent at julen virkelig er hvid. Det bliver vist ikke i år, så vi må arbejde på andre fronter for at skabe top-julestemning 🙂

    1. Ja, det må vi, Nana. Hvit jul er nok en sjeldenhet hvor vi begge bor. Til gjengjeld så slipper vi snømåking og alt det medfører og gevinsten er ofte en tidlig vår. Klem til deg fra meg.

  2. Ja nå er alt klart, nå er det bare å kose seg. Vi har vært tre uker på Gran Canaria og kom hjem på onsdag, men i år var jeg forutseende og gjorde det meste klart før vi reiste og det var lurt, nå bare koser vi oss.
    Ønsker deg og dine en Riktig God Jul. Klem Marit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..