Ny layout

Bloggen min trengte en liten oppfriskning, kjente jeg og jeg har oppgradert layouten nå i julen. Jeg håper du setter pris på endringen, som i alle fall jeg føler er litt mer moderne. De nyeste innleggene ligger nå øverst i slideren og du må velge FORTSETT Å LESE på hvert innlegg. Jeg er veldig takknemlig om du vil gi meg en tilbakemelding i kommentarfeltet om du likte endringen, eller om du foretrekker å lese deg nedover som før.

Dersom du trykker deg inn på Om meg i menyen får du opp bildet av meg som jeg hadde i headeren et par dager. Jeg syntes det blei litt mye med både bilde av meg og slider med bilder.

Trykker du HJEM i menyen eller på INGRID TUNHEIM kommer du tilbake til start.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

12 kommentarer om “Ny layout”

  1. Eg synes godt om den nye layouten din.
    Eg trur f.eks at det blir lettere å bla seg tilbake til tidligere innlegg når det er behov.
    PS! Risbollane dine fall verkeleg i smak hos mine to små venner som var med å lage. Arbeidet med dei står også i forhold til tolmodet deira. 😊
    Fortsatt god jul! 🎄

    1. Tusen takk for svar, Åshild. Jeg blir så glad for å høre hva du som leser synes. Jeg ser om jeg tar bort slideren etter hvert dersom mange synes den er upraktisk. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..