Deilig salat

Jeg kjenner at både kroppen min og jeg nå er ferdig med julemat og helt klar for hverdagsmat. Jag laget salat til lunch i dag av det jeg fant i kjøleskapet og det blei riktig så bra.Jeg har toppet salaten med rester av kokt lettsaltet lammelår, hjemmelaget syltet rødløk og hjemmelaget aioli. I tillegg har jeg strødd over en salatmiks av saltede frø og nøtter. Det fine med salat er at du kan ha oppi det du liker og har for hånden, og nå i romjulen har vel de fleste av oss litt av hvert å velge mellom.

Jeg har hatt telefonvakt i dag og fikk akkurat en telefon fra Stockholm, så nå må uniformen på og jeg ut og fly en tur. Jeg skal overnatte på hotell og kommer hjem i morgen.

Jeg ønsker deg en fin romjulsfredag

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

5 kommentarer om “Deilig salat”

  1. Tilbake til hverdagen er jo deilig det også. Jeg er veldig glad i julen, men i år ønsker jeg detnærmersegjul fort ut. Har dessverre vært syk i hele desember. Det er jeg ihvertfall lei. Det beste er at her har ikke kiloene lagt seg på, noen er borte. Så jeg får ta det positivt. Sjekker bloggen din hver dag, men legger ikke så ofte kommentarer lenger.
    Idag lette jeg etter din oppskrift på syltet rødløk, for å prøve den.

    Ønsker deg et riktig godt nytt år.

    1. Så leit at du har vært syk så lenge da, det er ikke noe greit. Håper du er bedre nå i alle fall. Så hyggelig at du fortsatt besøker bloggen min daglig etter alle disse årene. Det gjør meg glad. Det er ikke mange aktive igjen av de gamle bloggerne lenger.Et godt nytt år ønskes deg og dine også. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..