Noen ganger smaker det så godt med litt å spise til kaffen eller en kopp varm te. Et aldri så lite mellommåltid før middagen eller før sengetid. Da er det fint å kunne finne frem deilig hjemmelaget havrekjeks, og baker du dem selv, ja så vet du i alle fall hva som er oppi. Min oppskrift er ganske stor, men det er bare fint, for da kan jeg gi bort litt.
Jeg oppbevarer dem i en tett boks. Da holder de seg sprø og fine, og her er min oppskrift.
- 350 g smør
- 350 g sukker
- 400g små lettkokte havregryn
- 600 g mel
- 4 ts bakepulver
- 4 egg
Pisk egg og sukker, smelt smøret og avkjøl det litt og alt blandes sammen. Jeg setter deigen litt til avkjøling i kjøleskapet før jeg baker dem ut. Stekes på ca 210 g midt i ovnen.
nam>! De så veldig gode ut !!!! Lagrer oppskriften til senere! 🙂 takk!
❤
Enig, kjekt å ha noko å bite i.
Takk for oppskrifta.
Godt nytt år forresten.
Helsing Anne-Mari
Bare hyggelig, Anne-Mari og godt nytt år til deg også. Klem, Ingrid
Hvilken herlig opskrift – vi elsker norsk brunost/gedeost her i huset. Den er vores ynglings ost. Ha´en god dag. Klem
Å så herlig da at dere liker den norske brunosten, Charlotte. Ikke alle liker ost med «karamellsmak». Jeg synes det også det er kjempegodt. Klem, Ingrid