The time is now

The time is now, my G&T time. Det er tid for min lørdags G&T. På ni uker har jeg to hele frihelger fra jobb og de helgene nyter jeg en god G&T på lørdags ettermiddag. Den er magisk. I dag prøver jeg ut den norske prisbelønte ginen Harahorn og Feever tree tonic water. Da lager jeg litt magi for meg selv. Tenner stearinlys, setter på favorittmusikken og finner frem kryssord fra VG helg samtidig som middagslukten siver ut fra kjøkkenet der Mannen kokkelerer. That time is now.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

12 kommentarer om “The time is now”

  1. Det hørtes deilig ut Ingrid. Jeg er like heldig som du, jeg har en mann som liker å lage mat. Så lørdag ettermiddag setter jeg meg ned med et glass god rødvin , tenner stearinlys og bare nyter. Ha en superfin helg. Klem Marit

  2. G&T er nydelig. Fikk virkelig øynene opp for det da vi flyttet hit til nord-England. Tips: før jul fylte jeg et norgesglass halvt med frosne bringebær og to-tre ss vaniljesukker og fylte så på med gin. Lot det så stå i 2 uker. OMG – snakk om det var godt! Blandet som vanlig med slimline tonic – virkelig farlig godt!! Kjøpte inn ny gin idag og skal lage mere. Hmmm… kanskje prøve med sitroner…? Skål!

    1. Det er jammen mye godt man kan lage, bare vanskelig å få prøvd alt. Tror jeg holder meg til den ferdig kjøpte da det som oftest bare blir drukket to drinker på ni uker. Klem, Ingrid

  3. Hei🤗 flott å få følge den fine bloggen din. Er innom flere ganger i uken🤗 i flere år nå. God søndag❄️☃️😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..