Hei lørdag

Gjør denne lørdagen til en fin en. Dagene har så lett for å gå i hverandre som en stor masse, så prøv å gjøre denne lørdagen litt annerledes og spesiell. En til å ha i minneboken.Stell pent med deg selv. Ta et avslappende bad med god velpleiende badeolje i ettermiddag og sett på favorittmusikken. Inviter venner eller naboen inn på et glass vin eller en kaffe før lørdagsmaten skal forberedes. Eller inviter noen på sparket til å spise lørdagsmiddagen sammen med deg/dere. Uansett hva du velger, prøv å gjøre denne lørdagen minneverdig. Det skal jeg gjøre, den kommer aldri igjen.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Hei lørdag”

  1. Det skal jeg Ingrid. Jeg skal om knappe halvannen time nå ut på lunch med mine gamle kollegaer fra kontoravdelingen på sykehuset (Det lokale sykehuset som nå ikke er mer). Det er andre gang vi skal treffes etter veldig mange år, det blir kjempekoselig! Gleder meg også til å få testet ut det nye burgerstedet her i Sandefjord, Beist burger!

    Helt sant, dagen i dag er viktig dag – den er min (og din ) 🙂

    God helg! (fra nyvasket leilighet! Phuuu)

    1. Det viktigste er at du/dere har en fin lørdag. Jeg sliter fortsatt med å få publisert kommentarer på bloggen din, Maria. Anonymknappen er borte og de andre alternativene funker ikke. Kanskje de havner i søppelkassen din. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..