Å være mormor

Hei mandag i et forferdelig vær med vind, regn og slaps. Jeg kledde meg i yogatøy i dag tidlig for å dra på yogatime, men da jeg sjekket telefonen fikk jeg vite at barnebarnet var hjemme fra barnehagen med feber. Jeg tenker at jeg kan bidra med det jeg kan siden jeg har fri fra jobb i dag, og droppet yogatimen for å hente henne hjem til meg. I skrivende stund ligger hun på sofaen ved siden av meg og sover. Å være sykepasser når det trengs og muligheten er der, det er også en del av det å være mormor.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “Å være mormor”

  1. Kjenner meg så godt igjen. Nå har jeg snart (i mai) vært mormor i 15 år. Gjett om det går fort. Jeg har jo tre gutter, så nå er det nok bestefar som de holder seg mere til enn meg, som det var tidligere. Snart 15 åringen ringte forresten her om dagen og lurte på om jeg kunne hjelpe ham med applikasjon. . Et oppdrag på skolen. Morsomt.

  2. Fint å kunne vere der når det trengs.
    Kos dokke.
    Eg er farmor og etter eg vart pensjonist stiller eg ofte opp.
    Kjekt både for meg og barnebarna.

  3. Skjønner godt at du valgte å hente barnebarnet :)) Jeg er jo ikke bestemor enda, og tror ikke det blir med det første..men om jeg blir så blir det farmor..sikkert fint det også 🙂 Håper hun blir fort frisk igjen da ….. ❤ Annebe

  4. Det lyder så hyggeligt (=koseligt?), når du fortæller om dine børnebørn. Med fuldtidsarbejde fra 8-16 kan det være svært at være sygepasser, men jeg har dog mulighed for at tage en feriedag indimellem. Det er lettere at være babysitter, når forældrene skal i biografen om aftenen 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..