Hei mandag

Gi deg selv en god mandag og fin start på en helt ny ubrukt uke. I alle fall de tingene hvor du selv er sjef, tankene og holdningene dine.

Jeg kler meg godt og starter dagen med en tur på skogstien. Det blåser, det er kaldt og det er glatt. Frisk luft og mosjon er medisin for det meste og så er det så godt å komme hjem og inn igjen.

Jeg lurer på en ting. Skal man gå på høyre eller venstre side på grusstien, eller er det samme hvilken?

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

14 kommentarer om “Hei mandag”

 1. En gåtur er godt for meget. Jeg håber du får en fin tur i kulden, og at du får en fortsat god mandag inde i varmen når du er hjemme igen 🙂
  Knus fra Nana

 2. Flink er du med en tur ut tidlig på morgenen. Jeg er ikke den flinkeste med turgåing og sett ikke når det er 15minus. Her har vi hatt det kalt i lang tid. Må en tur ut i dag men da med oppvarmetbil. Ha en fin dag .

 3. Høres veldig forfriskende og deilig ut Ingrid 🙂 Virkelig en god start på dagen. Jeg pleier alltid å tenne lys og stå opp mye tidligere enn jeg må slik at jeg kan sitte under pleddet i sofaen, se på God morgen Norge og spise frokosten min (og drikke kaffen) uten stress og mas.

  Ønsker deg en fin uke!

  1. Hei Samira. Det er også en god vane og start som du gjør, å stå opp litt tidligere. God tid på morgenen er magisk og roten til alt godt. Det gir så utrolig mye og koster så lite. Klem, Ingrid

   1. Ja, helt enig i det hvis det er langs veg med kjørende trafikk. Men på gangstien har du vel ikke det å ta hensyn til. Så da blir det vel mest hva man føler for. ..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..