Primer, new in my make up

En av de fine tingene ved å jobbe sammen med unge og freshe jenter er at de er så kunnskapsrike når det kommer til egenpleie og sminke, og de deler gjerne sine tips med med meg og jeg tar imot. I alle fall om det passer inn for min alder.Når jeg har lyst å føle meg litt ekstra fin bruker jeg øyenskygge i brun/beige palett. Da blir det liksom bare et hint av farge. I min alder må man være litt forsiktig. Det siste jeg har kjøpt inn er primer til å bruke på øyelokket under øyenskyggen. Den får skyggen til å sitte godt og ikke legge seg i riller, som den ofte gjør etter litt tid. I alle fall hos meg.

Les gjerne andre sminketips jeg har fått og skrevet om tidligere.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

3 kommentarer om “Primer, new in my make up”

  1. Takk for koselige dager med deg på jobb sist. Kjekt å være til inspirasjon . Eye primer for meg er et must. D holder øye skygge og våt eye liner på plass hele dagen. Og enig med deg Ingrid at de fargene fremhever blå øyne. Spesielt bronse og brunt. Håper vi sees snart. Kjempe fiin blogg btw.🏆✨👌🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..