Good times ahead

Det er mandag og en helt ny ubrukt uke ligger foran oss. Alt ligger egentlig foran oss, det bak forblir bak for alltid.

Prøv å sette av noen minutter hver dag denne uken bare til deg. Stå gjerne opp en halv time tidligere enn du trenger for å nyte en kaffekopp alene i ro og mak før pliktene kaller, eller skru av tv-en og nettet i en halvtime på kvelden for å nyte en kopp velgjørende te med dine egne gode tanker som selskap. Bruk noen få minutter i løpet av dagen til å senke skuldrene og gjøre noe som gjør deg glad. Finner du glede, ro og harmoni smitter den så lett over på andre.

Jeg er på jobb og får ikke så mye tid for meg selv, men når arbeidsdagen er over og jeg får hotellnøkkelen i hånden, ja da er jeg klar. Jeg trives godt i mitt eget selskap og prøver å tenke gode tanker og gjøre hyggelige ting før pliktene kaller igjen neste dag.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

3 kommentarer om “Good times ahead”

  1. Jeg har kaffemaskin på nattbordet, det er ikke tøys, det er kun fordi jeg noen ganger trenger å ha litt ekstra hverdagslykke før jeg kan møte dagen. Det kan anbefales!

    1. Det hørtes perfekt ut., Lappeteppet. Det skal jeg foreslå for mannen, i alle fall en vannkoker. Vi drikker kaffe og te på sengen nesten hver dag før vi står opp og må gå ned på kjøkkenet for å lage. Klem, Ingrid

  2. Man trenger noen stunder helt for seg selv ja..kaffe og et blad er fin avslapping for meg :)) Før syns jeg det var deilig å legge meg i badekaret..men her i leiligheten er det bare dusjkabinett ..:)) Ønsker deg ei fin ny uke ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..