Jeg liker å gå på yogatimer på formiddagen og elsker den rolige starten på dagen der kroppen får vridd og strekt seg igang på en så behagelig måte. Jeg starter gjerne de dagene med veldig lett frokost før jeg stikker avgårde til time.En grapefrukt og et lite glass ferskpresset juice kan være akkurat nok. Det gir litt frisk energi samtidig som det ikke ligger i magen og presser på der jeg står, sitter eller ligger i de forskjellige yogastillingene. Å spise seg mett rett før en yogatime er ingen god ide.
Juice av appelsin, blodappelsin og grapefrukt sammen, gjerne tilsatt noen flak chili smaker supergodt og friskt.
Åh nam!! Så flink du er!
Tusen takk, Irlin. Jeg er ikke alltid så strukturert, men alltid før yoga passer jeg på hva jeg spiser. Klem, Ingrid
Du lager så fine innlegg😀Flotte bilder med inspirasjon i hverdagen👍
Tusen takk, Anne. Jeg blir så glad for å høre at du liker innleggene mine. <3. Klem, Ingrid
Deilig start på dagen !
Misunner deg litt den yogaen…
Min dag starta med trening 55+ på Aktivsentret. Først spinning som oppvarming,
styrketrening og uttøying resten av timen.
No grøn te og heimelaga knekkebrød 😊
Ha ein fin mandag vidare 🙂
Klem
Det høres jo deilig ut det også, Anne-Mari. Det viktigste er å komme seg ut og få brukt kroppen litt. Klem, Ingrid
Det ser forfriskende ut..og det er ikke alltid det passer å være for mett nei 🙂 Lekre bilder var det også som alltid her hos deg ❤ Annebe
Tusen takk, Annebe ❤ klem, I grid
I prefer orange juice….
best regards to you and your Norway from Italy.
have a nice day 🙂
How refreshing!
Dette ser kjempegodt ut 🙂
Nå har jeg i skrivende stund akkurat kommet hjem fra vannaerobic, går hver uke med min svigermor som er i 86. år! Det er god trim for alle aldre. Ellers i uka blir det yoga på meg også 🙂
Det er det beste jeg kan gjøre for meg selv har jeg funnet ut !
Ha en fin uke Ingrid 🙂 Hilsen Mette
Ønsker deg en fin uke tilbake, Mette. Klem, Ingrid
Vakre bilder, men selv får jeg stå- hår av grapefruit…
Ja, det er litt bittert, men det er det jeg liker. Noe er endret med garpefrukten i forhold til før i tiden. Da var de blek gule inni og veldig mye bitrere. Klem, Ingrid