Enkel påskepynt for barn

Jeg har hatt barnebarna, Signe 2 år og Elen 4 år, på overnatting og hjemme hos meg hele dagen i dag. Vi har laget påskepynt. Jeg måtte finne på noe enkelt som de kunne bli med på og som ikke var for omfattende. Elen elsker å tegne, klippe og lime og Signe er ivrig med på alt storesøster gjør.Vi startet i går kveld med å tegne og klippe ut figurer i farget papir. Påskeegg, påskeharer og påskesnømann. Ja, det er jo snø på påskefjellet fann vi ut og da kan vi ha påskesnømann.

Litt fargelegging, ferdigkjøpte dusker og en snor til å knipse figurene til, ja da har vi en fin og dekorativ påskegirlander.I formiddag var vi ute på tur på et lite friområde rett bortenfor huset vårt. Vi tok med en sag og kappet en liten gren som vi tok med hjem.På denne grenen har vi limt ferdigkjøpte påskekyllinger på rekke og rad, og knyttet på en sløyfe så den kan henges på veggen eller i vinduet. Jeg ser for meg at denne kan være dekorativ som bordpynt også.

Det er så gøy å ha jentene på besøk, men må innrømme at når de er vel hjemme hos foreldrene sine igjen, er jeg ganske klar for å gjøre ingenting.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

12 kommentarer om “Enkel påskepynt for barn”

 1. Så herlige ting du har laget med dine små barnebarn. Det finnes vel ikke noe mer hyggelig enn den type samvær med barnebarna!
  Det høres ut som du har dem i nærheten og dere kan være mye sammen, så flott for små og store.
  Ha fortsatt fin uke.
  Hilsen fra Turid

 2. Hei Ingrid,
  er så enig så enig med siste setningen;-) Som vi sier her: dobbelt glede med et slikt besøk… nemlig når de kommer og når de går;-) Jeg venter mine barnebarn på 12 og 10 år på fredag og da er de her til søndag. Jeg har de ikke i nærheten så det er jo stor glede for alle når de kommer…men 🙂
  Det er nok viselig innrettet at man får barn i ung alder;-)
  Klem fra Annette

 3. Den «kyllingpinnen» er virkelig dekorativ. Den skal jeg kopiere!
  Hyggelig med barnebarn. Vi har også hatt uendelig mye hygge med våre tre, men nå er de voksne. Likevel – vi koser oss når vi er sammen. Hilsen Tove/fargeneforteller

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..