Er det noe jeg setter stor pris på så er det indiske smaker. Indisk mat både lukter og smaker himmelsk og nå har jeg gjort det litt enklere for meg selv.Jeg har blandet litt forskjellige krydder og malt dem i en morter. Det lukter så godt altså.
Krydderiene har jeg brukt i denne indiske currysausen. Jeg laget en stor porsjon, nok til to middager. Når jeg nå får lyst på indisk er det bare å tilsette det kjøttet jeg ønsker og voila, indisk curry. Jeg la sausen rett i fryseren og har ikke spist av den enda og tenker jeg må smake den til når kjøttet et tilsatt. I tillegg har jeg tidligere laget nanbrød som også ligger i fryseren. Perfekt, spør du meg.
Den vil jeg prøve😀Er så koselig å klikke seg inn her og lese innleggen dine- uten unntak flotte og inspirerende👍
Håper den faller i smak, Anne. Jeg har ikke prøvd min enda, men har stor tro på at det blir bra. Lise Finkenhagens oppskrifter har jeg brukt ofte. Klem, Ingrid