Digg salat til frokost

Jeg elsker salat i alle varianter og har enda ikke smakt en jeg ikke liker, men selvfølgelig, noen smaker bedre enn andre.Hvorfor ikke starte lørdagen med en lett salat. Det er ingen som har sagt at man ikke kan spise salat til frokost. Det fungerer utmerket. Det er utrolig lett og godt for kroppen med en slik start. Lørdager er ofte fylt med selskapeligheter, litt kraftig mat og god drikke. Da gir en lett start det perfekte utgangspunktet for resten av dagen.Her har jeg spinat, avocado, valnøtter, granateple og sesamdressing. Til dressingen har jeg blandet hyllebæreddik, olivenolje, honning, sennep og sesamfrø.

Bon appetitt!

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Digg salat til frokost”

 1. Jeg elsker også salat. Det har jeg altid gjort. Grøntsager i det hele taget. Og din salat ser meget smuk ud!
  God lørdag til jer!
  Knus fra Nana

 2. Men vilken god sallad! Jag äter alldeles för lite sallad, och tar tacksamt emot dina recept och tips på goda sallader. Jag fick googla fram vad hyllebär är:). Fläderbär på svenska:).
  Tack för att du lämnar så söta hälsningar hos mig
  Kram Maria

 3. Nydelig salat! Og jeg elsker smaken av granatepler. Det er også veldig sunt, men hvis jeg ikke husker feil skal du være litt forsiktig med mengden du spiser hvis du går på medisin. Granateple forsterker nemlig medisinens virkestoffer. Jeg mener å huske at jeg laget et blogginnlegg om det, så søker du i bloggen min langt nede til høyre, med søkeordet granateple, vil du få den opp.
  Hilsen fra Tove/fargeneforteller.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..