Salat til frokost igjen

Jeg byr på salat til frokost i dag også jeg og håper du synes det er greit. Jeg kjenner at det er så fin start på dagen og så elsker jeg jo ingrediensene.Avocado, soltørket tomat, svarte oliven, squash og spinat er perfekt følge til frokostegget eller eggene. Det er også kaffe og min hjemmelagede frokostjuice.

Håper du har lagt noen fine planer for dagen. Jeg skal ut på en bitteliten kjøretur opp mot fjellet i ettermiddag.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Salat til frokost igjen”

  1. For en fargerik og herlig salat! Det var også den du laget i går. Fargene betyr mye, og jo mer fargerik en frukt, grønnsak eller bær er, jo sunnere er de. For fargepigmentene er noe av det som gjør det sunt. Jeg har skrevet mye om det på bloggen min, så ta en titt hvis du er interessert.
    Bestemødrene i Italia sa tidligere til sine barnebarn (vet ikke om de gjør det fremdeles) – «du skal ha alle fargene på tallerkenen hver dag!»

    Takk for hyggelig og fin kommentar fra deg på min blogg. Ja, farger er viktig også i interiør og på klærne våre. Vi bør ikke la mote og trend overstyre. Noen tror ikke at farger har betydning for vår helse og vår velvære, men jeg har skrevet tre blogginnlegg om dette i det siste, og viser også til forskning, så fargene viser seg å være utrolig viktige!
    En fortsatt god og fargerik søndag ønskes av Tove/fargeneforteller.

  2. Herlig. Skulle vært flinkere til å lage frokoster som både er og ser innbydende ut. Ikke bare et tørt brødskive som en klasker noe pålegg oppå.
    Du er så flink til å nyte😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..