Ting jeg liker

For noen år siden syntes jeg deodorant var et stort problem. Ikke nå lenger. Jeg fikk så ofte lyse topper ødelagt av deo som satte seg under ermene og blei til flekker som ikke kunne vaskes bort. Skikkelig frustrerende.

Etter at jeg begynte å bruke denne krystalldeodoranten er problemet løst. Denne hindrer ikke svette, men fjerner lukt og den fungerer utmerket. I alle fall til vanlig. Det skal sies at de gangene jeg får mange og intense hetetokter så klarer den ikke alltid jobben like godt. Da må jeg ta en ny runde med deo om jeg har anledning.

Dette er en stein presset sammen av krystaller og den fuktes i vann før den påføres i armhulen. Det er de små krystallene som blir igjen på huden som gjør jobben.

Dette er ikke betalt reklame altså. Jeg bare er så fornøyd og tenkte at du kanskje også har lyst å prøve den. Den selges på helsekostbutikk.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “Ting jeg liker”

  1. Denne har eg brukt siste året, sånn cirka. Den er helt topp, fungerer som den skal og har ingen lukt, noko som for allergiske rundt oss er ein stor fordel, – og så crasjer den ikkje med parfymen.
    Ulempen er at stiften kan løsne frå hylsa si, men det vart eg gjort merksam på i butikken der eg kjøpte den. Så ennå har eg ikkje minsta den i vasken/golvet og slått den sund. 🙂
    Eg skulle ønske at den finnast i ei mindre utgave, for den er litt svær når ein er på reise der vekta er vesentleg, men heime på badehylla kjem eg adlri til å bytte den ut.

    1. Så kjekt å høre at du også liker den, Sofie. Da jeg begynte å bruke den for flere år siden fantes den i en liten variant. Kanskje det ikke finnes lenger, hmm. Mine har aldri løsnet, men jeg har knust en. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..