For tiden i solen

Hei alle sammen. Jeg pakket kofferten i går og dro avsted på en liten miniferie i fem dager.

Så deilig å våkne opp i dag til solen som titter inn gjennom vinduet og en grønn oase utenfor balkongen. Jeg er på Cordial Mogán Playa.

Hele hotellet er som en deilig oase midt mellom de litt golde fjellsidene og så gjennomført i noe jeg tror må være en slags kolonistil. Det er 15 år siden jeg var på ferie på denne øyen sist og området rundt Puerto Mogán er veldig utbygd siden den gang.

Jeg er ikke et sol-og badmenneske. Jeg blir fort rastløs og altfor varm, men akkurat nå er det deilig med 5 dagers miniferie i 19-20 grader sammen med Malin. Hun flytter nemlig til Wien om 6 uker og da er det fint å ha noen dager sammen nå.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “For tiden i solen”

  1. Det lyder skønt! Jeg kunne godt klare 20 graders varme. Jeg gider heller ikke ligge på en strand, men jeg elsker sommer og sol 🙂 Fortsat god ferie til jer begge!
    Knus fra Nana

  2. Det er deilig med sol og passe varme😊Jeg er akkurat tilbake fra ferie på Hawai- en flott tur, men har vært plaget med jetlag etterpå. Har da tenkt på dere som jobber i fly. Hvordan takler dere det?

    1. Hei Anne. Jeg flyr bare på Europa så jeg kjenner ikke til problematikken. Mine kollegaer som flyr øst-vest tror jeg takler det på veldig forskjellig måte. De har ikke så lang tid på hotell før de skal tilbake, 26-48 timer tror jeg så jetlaget blir ikke så markert. Men, altså, dette er bare noe jeg har fått forståelsen av å prate med dem. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..