På tide å dra

Det er tid for å vende nesen mot nord igjen i dag og si farvel til sol, blå himmel og deilige 20 grader. 5 dager hvor kroppen har fått kjenne på velgjørende magiske solstråler og lageret av D-vitamin har fått en boost i riktig retning.Med 5 tilgjengelige dager har vi på en enkel og grei måte fått det vi ønsket. 20-22 grader og sol på et utmerket hotell i en nydelig frodig oase. Vil du ha spennende opplevelser eller noe autentisk er ikke dette stedet for deg. Gran Canaria er en diger velfungerende turistmaskin og det virker som 90% av gjestene her er pensjonister.I planleggingsfasen tenkte vi på Dubai og Marokko, men valgte enkleste motstands vei og dro hit til Puerto de Mogán. Enkel direkte reise, ingen forberedelser og nesten alltid behagelig vær.

I morgen er det tilbake til virkeligheten og ut på jobb igjen. Da blir jeg borte i tre netter. To i Trondheim og en i Oslo.

Ønsker deg en finfin lørdag, og du, gjør den ekstra god.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

9 kommentarer om “På tide å dra”

  1. Så deilig å få noen dager i solen og hyggelig selskap. Når dere vender nesen hjemover, begynner jeg å pakke for å reise nedover til solen. Jeg er nå i Oslo og er barnevakt og her er det altfor mye snø. Gleder meg til å være helt til 5 april. Ønsker dere god tur hjem. 😎

  2. Det må være skønt at være blevet varmet igennem! Jeg håber I har haft en god tur hjem og er glade og mætte af sol og sommer!
    Knus fra Nana

    1. Tusen takk, Helene. Nå er jeg klar for jobb etter nydelige dager i solen sammen med datteren. Det ser ut som våren fortsatt lar vente på seg, men snart snart er den her. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..