Som tiden flyr

Håper du har hatt en strålende fin helg. Det ser ut som solen har strålt over store deler av landet vårt i helgen og delt av sine gode D-vitaminer.

Er du som meg og kjenner på at tiden flyr så fort avgårde, altfor fort. Jeg synes det er mandag og ny uke hele tiden og allerede nærmer vi oss slutten av mars. Akkurat nå gjør det ikke så mye. Jeg vil jo gjerne ha vår i luften.

Helgens roser er på hell allerede. Noen ganger får jeg dem til å stå lenge, andre ganger bare noen dager. Hemmeligheten min for å få rosene til å stå lenger hos meg er helt rene vaser. Jeg klorer og skyller dem godt for hver gang de har vært i bruk. I tillegg setter jeg rosene ut på natten, men nå har det vært så kaldt at det ikke har vært mulig.Det kan også hjelpe på holdbarheten om jeg kutter stilken kortere etterhvert som rosene begynner å fallere.

Har du noen gode blomstertips?

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

5 kommentarer om “Som tiden flyr”

  1. Rosene er så forskjellige fra leverandør. De med kraftige tykke stengler holder lenger og det er helt greit å ha en skvett klor i vannet, deg skadef ingen blomster. Nydelig farge på dine.Toril

  2. Jeg kutter gjerne av 2 cm etter noen dager, skifter vann og av en eller annen grunn har jeg i litt sukker. Hvem kan ha tipset meg om det, mon tro?

  3. Måtte google:

    Når du kommer hjem med rosene, vasker du vasen din i klorvann, fyller den med varmt vann (ca 50 grader) og rører ut et par ss sukker (sløyfes hvis du får med en pose med næring fra butikken) i vannet. Får du med en vitabric, skal den i vannet sammen med sukkeret. Hvis du ikke har det, så bruk et par dråper klor i stedet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..