Langfredag i Bergen

Det er langfredag i Bergen og det er her jeg tilbringer min dag. Jeg ruslet rundt i en veldig stille by badet i solskinn og noen få plussgrader, og med kamera rundt nakken.fMens jeg venter på at arbeidsdagen min skal starte ser jeg på Shetland, påskekrimmen på nrk. Jeg ser den på nett-TV og synes den er så bra. Ser du påskekrim?

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

5 kommentarer om “Langfredag i Bergen”

  1. Bergen i sol er flott! ☺
    Tilbringer påska utenlands, men gleder meg til påskekrim og påskelabyrinten når eg kjem heim att. Men først skal Galway og området rundt utforskast.
    God arbeidsdag til deg !

  2. Flotte bilder bra Bergen. Har hatt kommentarer her noen ganger. Må bare fortelle at min kjære mann døde 22. februar. Har en tung tid men livet må gå videre. Fortsatt fin påske til deg og dine.

    1. Oi, så trist å høre. Kondolerer. Det er ikke lett å miste sine nærmeste, og spesielt vanskelig når høytidene er her og mye dreier seg om familien. Som du sier så må livet gå videre. Ikke slik som før, men på en ny sti som du velger. Jeg ønsker deg alt godt fremover, Anna-Marie. Store klemmer til deg fra meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..