Tusen, tusen takk

Håper dere alle har en super påske. Det ser ut som solen skinner og varmer de fleste steder disse fine og velfortjente fridagene. På sosiale medier er det ene smilet større enn det andre både til fjells, ved sjøen og i byen.

Min arbeidsperiode går mot slutten og i morgen har jeg også fri, og det i ganske mange dager og jeg er glad. Ikke bare fordi jeg skal ha mange fridager, men også på grunn av deg.

Tusen, tusen takk for at du besøker meg her på bloggen. Uten deg hadde ikke dette vært noe gøy. Du er min inspirasjon og min glede. Og du, ikke la deg lure i dag da.😉

Fortsatt god påske!

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

9 kommentarer om “Tusen, tusen takk”

  1. Snart kan vi vel si vel overstått påsken. Jeg har hatt en tung tid både i påsken og og de siste ukene. Min kjære mann døde for en måned siden. Vil fortelle det Ingrid for jeg synes jeg er blitt kjent med deg. Har ofte på hjemmesiden og ser hva nytt du har opplevd.

    1. Så leit å høre, Anna-Marie. Påske og andre høytider er nok de vanskeligste dagene når man er i sorg. Livet må gå videre, ikke slik som før, men på en sti som du velger. Ønsker deg alt godt fremover. Stor klem til deg fra meg.

  2. Åh så deilig da kan du nyte noen velfortjente fridager Ingrid. Jeg må tilbake til striskjorte og havrelefse i morgen, kan ikke påstå at jeg gleder meg noe særlig. Lotto gevinst kom til meg snart, pleeeeeease! 😉

    Ha en fin friperiode!!! 🙂
    Hilsen Mette

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..