5 ting du kan gjøre mens du venter på våren

-Kjøp noen fine georgineknoller og sett dem i potter med jord. La dem spire og vokse innendørs i vinduskarmen til de kan plantes ut i bed eller i passe store krukker på terrassen. Jeg elsker Georginer og de finnes i mengde farger og varianter. Det er bare så synd at sneglene liker dem like godt som meg.

-Gå gjennom klesskapet og gjør det klar for vår og sommmer. Kvitt deg med det du ikke trenger og vurder strengt om du har behov for noe nytt.

-Lag deg en bucket list for årets vår og sommer.

-Gjør soverommet ekstra rent for støv i kriker og kroker, bak og under sengen. Ta madrassen ut i friluft og bank den, luft dynen utendørs og vask gjerne gardinene. Og for all del, skift til rent sengetøy. Første natten etter dette vil rett og slett være magisk.

-Ta våren inn i stuen ved å dra til gartneriet og kjøpe noen sommerblomster eller krydderurter som du kan plante i champagnekjøleren og sette på bordet. Sett gjerne på litt musikk som gir deg gode vår- og sommervibber, eller lyden av fuglekvitter dersom har den appen. Jeg har ikke det, men tror den finnes.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..