Snø, snø, snø

Jeg har tatt turen ned til Sørlandet og til vårt sommerhus. Jeg hadde en plan om å sette frem utemøbler og rydde bort vinteren. Kanskje sitte i en stol og nyte noen varmende solstråler. Det ser ut som jeg må vente en stund til. Rådyrene har hatt fest i våre plomme- og epletrær i år igjen og spist det aller meste av knopper og skudd. Det beviser at å henge såpestykker i grenene ikke er til noen hjelp. På sensommeren får vi se om det blir noen plommer og epler å plukke for oss. Uansett håper jeg rådyrene hadde en hyggelig fest.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

7 kommentarer om “Snø, snø, snø”

 1. Hvor er det et fint sommerhus, I har! Og hvor er vi trætte af sne!
  Her har både rådyr og harer været meget tæt på os den seneste måneds tid. Jeg tror de er sultne fordi der har ligget sne så længe, så du har helt sikkert sat pris på jeres frugttræer 🙂
  God dag til dig, Ingrid!
  Knus

 2. Huset var fint..men ikke mye sommer der nei..hehe.. Her regner det i dag, det er jo greit da :)) Håper det blir litt epler og plommer på trærne uansett.. Håper du kan kose deg litt på Sørlandet uansett ❤ Annebe

 3. Det er fortsatt en del igjen her også, men vi var heldig og hadde skikkelig øs pøs regnvær her om dagen + tåke. Det tok en del. Og det var sååååååååååååååååååå fint.

  Nå skal vi ha dugnad på hytta. Har ikke satt på vannet ennå der ute, men hugge trær kan vi 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..