Fem ting jeg ser frem til

Akkurat nå er det fem ting jeg virkelig ser frem til, og jeg lar meg lett glede når jeg er ute, himmelen er blå og solen skinner. Når temperaturen i tillegg er som en middels sommerdag, ja da har vi det fint.

– Jeg gleder meg til Malin skal flytte til Wien. Det blir så spennende, både med at hun skal bo der og den nye jobben. I tillegg må jo jeg reise dit for å besøke henne når hun er kommet på plass. Wien er en uendelig vakker by. I alle fall sentrum av byen, for der jeg har vært et par ganger tidligere.

– Jeg gleder meg til snøen forsvinner på Sørlandet slik at vi kan klargjøre utestuen og åpne hytta for sesongen. Sette på plass utemøblene igjen, fyre i utepeisen og bare være der litt.

– Jeg gleder meg til å plante ut georginene og se dem vokse og blomstre. De spirer og vokser så fint i pottene nå.

– Jeg gleder meg til å gå på jobb i kjole/skjørt og pumps igjen. Så mye enklere alt er når støvletter, skoletter, ull og yttertøy kan legges bort.

– Jeg gleder meg til 17.mai av alle ting, og håper den dagen blir en fin en i år med solskinn og god temperatur. Vi skal feire dagen her hjemme og jeg skal ha på meg bunaden. Det er flere år siden sist jeg brukte den og jeg tror den passer fortsatt.

Har du noe du ser frem til fremover?

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

10 kommentarer om “Fem ting jeg ser frem til”

 1. Mycket härligt du har att se fram emot!
  Vi reser hem från Marina, Kroatien i morgon bitti och hoppas våren är på gång hemma i Göteborg.
  Ser mycket fram emot att värmen ska komma så man gå ut i bara kofta.
  Ha det gott
  Kram Maria

 2. Du har veldig mye både spennende og ting i hverdagen du gleder deg til. Det er flott!
  Jeg gleder meg – som deg- til solrike varme dager , og jeg er så heldig at jeg kan tilbringe alle dager i hagen!
  Så gleder jeg meg til besteforeldre-ferie, en uke med hver av våre to yngste barnebarn. Det er herlig å ha de på besøk.
  Om et par uker drar vi på båttur på kanalene i Frankrike.
  Ha en fin vår Ingrid!
  Hilsen fra Turid

 3. Hei 🌞 herligt med vår og sol. Glede meg til å plante ut uteblomster, kunne jogge ute i treningsklær uten ull, ferie i Frankrike, jentetur med døtrene mine, ha med barnebarn på hyttå. Klem 😘

 4. Så spennende med Wien for datteren din! Nydelig by 🙂 Vi var der for noen år tilbake hos et vennepar som da bodde der, og feiret nyttår i byen der. Hun kommer til å storkose seg!

  Jeg gleder meg til så mye, akkurat nå er det at sola og lyset er her. Våren er kommet og hyttesesongen er endelig i gang her. Vannet er blitt satt på og snart skal vi bare kose oss der ute.
  Ellers er det tur nordover i sommer på tapeten og senere på sensommeren, USA! Yay! Det gleder jeg meg veldig til.
  Jeg har også endret designet på nettsiden min, Squarespace gjør det fristende for meg med sine mange fine templates. Jeg må prøve haha 😉

 5. Som deg ser jeg virkelig fram til mer vår ute og hageliv. Flere selskaper er under planlegging, og jeg gleder meg både over forberedelsene og når gjestene er kommet.

  Bunaden som jeg sydde til datteren da hun var tre skal tilpasses den eldste jenta i barnebarnflokken. De andre tre må ta til takke med enklere fantasidrakter.

  Vi skal bytte ut tre vinduer i huset og jeg synes det er gøy å se hvor bra det blir.

  1. Hei Åshild. Så mye hyggelig du har på gang og innredningssaker er så spennende reise fra tanken til det er utført. Jeg har også en barnebunad jeg broderte til min eldste datter som må tilpasses barnebarnet, men tror ikke jeg vil gjøre det selv denne gangen. Lykke til med alle selskapene. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..