That sunday feeling

Følelsen av søndag, alt er stille. Stille, bortsett fra lyden fra fuglene som kvitrer og mannen som vasker bilen min. Lyder som strømmer inn gjennom den åpne terrassedøren ut til hagen. Jeg elsker slike stille søndager med ro og harmoni i kroppen, behagelig temperatur ute og ikke minst, det er vindstille.

Jeg nyter stillheten og leser om delikate sommerhytter ved den unike skjærgården vi har og drømmer meg bort til late varme dager på et svaberg. Tenk, det er den tiden vi er på vei mot. Bare tanken på at naturen skal våkne til liv igjen, spire og gro fremover gir meg et stort smil om munnen og et hjerte som svulmer til bristepunktet.

Håper din søndag er akkurat slik du liker den best.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “That sunday feeling”

 1. Det ser ut til at du har hatt ein fin søndag.
  Her er også deilig ver, idag var me først på ein liten fjelltur med barnebarn,
  og i ettermiddag korpskafè der to av barnebarna spelte på sine instrument.
  Ein bra søndag som skal avsluttast med TV-serien Heimebane 🙂

  Ynskjer deg ei fin vårveke
  Klem

 2. Som jeg skrev tidligere, så sliter jeg med anorexia og har ingen. Når jeg leser bloggen din så skulle jeg ønske jeg hadde en som deg i livet.

  1. Kjære Siw. Det gjør meg vondt å høre at du ikke har noen som er deg nær og i tillegg sliter med kosthold. Ingen skal være alene og føle seg utenfor. Skulle ønske jeg kunne ha hjulpet deg med dine utfordringer, men har ikke noen gode svar. Har jeg en litt dårlig dag, tar jeg på joggeskoene og går ut på tur. Frisk luft er beste medisin for meg. Jeg er så glad for å ha deg som leser av bloggen min. Tusen takk. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..