Buddha bowl, vi snakker digg og sunn mat altså, fargerik og delikat. Buddha bowl kan du lage med de ingrediensene akkurat du liker. Jeg elsker jo grønnsaker, så min inneholder mest av det.Jeg har ovnsbakte grønnsaker i bunn og på toppen har jeg stekte kikerter med salt, pepper og spisskummin, stekt spinat og grønnkål, sukkererter, paprika, squasspagetti, avocado og stekt kyllingfilet. Som dressing har jeg avocadomos med kokosmelk og sitron. Yummi!
Hvorfor det kalles Buddha bowl vet jeg ikke. Sansynligvis har det fått navnet fordi innholdet er sunt, fargerikt og har mye næring, og ofte vegansk. Den grønne bølgen er over oss på alle måter for tiden, og yoga er mer populært enn noen gang. Like ens å leve i pakt med naturen og seg selv og å spise sunt og bærekraftig. Kanskje har et slikt levesett noe med buddhistisk filosofi å gjøre og bollen fått navn ut i fra det, jeg vet ikke. Vet du?
Har du lyst å lage Buddha bowl finner du mange forskjellige varianter HER.
Så lekkert. Restemat hvor en bruker det en har i kjøleskapet . Nydeligste mat til gjester. Dette gleder jeg meg til å lage Ingrid. Takk
Så kjekt at du blei inspirert til å sette sammen maten på en annen måte, Bjørg. Klem, Ingrid
namaste!
Det ser veldig godt ut !!!
Det var det også, super mat. Klem, Ingrid
Det så godt ut! Og smart måte å bruke det man har på. Jeg blir bare mer og mer glad i bakte grønsaker, og prøver stadig nye kombinasjoner. Stekt rødbet feks, nam!
Ha en fin dag!
Det der så veldig fristende ut gitt!
Det er supergodt. Klem, Ingrid
Det der så fristende og godt ut. Det må prøves en gang. Takk for tips👍🏼
Det er skikkelig godt og skikkelig sunt også. Klem, Ingrid
Ingenting er bedre når ting er Sundt og godt, spesielt ikke når en har bestemt seg for å ta av noen kg 😉👍🏼
De kiloene blir mer slitsomme gitt etter som alderen stiger. God helg.