Søndager som dette

Dager med kun en plan, planen om å ikke ha planer. Søndager som dette altså. Solen skinner fra blå himmel, fuglene kvitrer når du åpner terrassedøren på morgenen og søvnen er ute av kroppen. Gleden over en liten fargeklatt i hagen og humlene som har begynt sesongen. I ly for vinden fikk jeg samlet litt solstråler på kroppen også, i bikini. Så deilig som det var.

En liten tur langs stranden er balsam for sjelen, men det var ganske kald vind. De lange jærstrendene er så flotte og absolutt verdt et besøk om du er i området og ikke har vært her.

Håper du også har hatt en fin søndag.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

5 kommentarer om “Søndager som dette”

  1. Sånne dager er fine ja..og særlig om sola skinner 🙂 Vakre bilder av di fine Stemorsblomstene :)) Også var det jammen ei flott strand..blåser ofte på slike steder..men så bra du fikk «bruna»deg litt :)) Fin kommende uke til deg og dine ❤ Annebe

    1. Takk, Karin. Nå blei jeg glad. Jeg ønsker å formidle de gode enkle tingene, for det er mange av dem også, selv om det ikke alltid ser slik ut når man leser nyheter og ser seg rundt. Ha en fin dag. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..