Digg hummus

Det mandag, ny uke og fridag i morgen, 1.mai. Kanskje skal du grille eller lage litt ekstra god mat. Hvorfor ikke lage litt hummus som tilbehør. Hummus er enkelt å lage og så godt tilbehør til det meste. Du lager det på 1-2-3 og spiser det like fort.Jeg spiser hummus til salat, til grillmat, som dip, tapas, ja har du lyst på noe digg er uansett hummus et supert alternativ.Du trenger

  • En boks hermetiske kikerter
  • Hvitløk
  • Salt
  • Tahini
  • Spisskummin
  • Cayennepepper
  • Sitronsaft
  • Olivenolje

Du heller kikertene i et dørslag og skyller godt. Ha dem i en blender og tilsett alle ingrediensene. Mos dette i blenderen og smak deg frem. Er humusen litt tykk kan du ha oppi litt vann eller mer olje. Før servering drysser du over litt paprikapulver og olivenolje. Hummusen holder seg fint en uke eller to i kjøleskapet.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Digg hummus”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..