Det mandag, ny uke og fridag i morgen, 1.mai. Kanskje skal du grille eller lage litt ekstra god mat. Hvorfor ikke lage litt hummus som tilbehør. Hummus er enkelt å lage og så godt tilbehør til det meste. Du lager det på 1-2-3 og spiser det like fort.Jeg spiser hummus til salat, til grillmat, som dip, tapas, ja har du lyst på noe digg er uansett hummus et supert alternativ.
Du trenger
- En boks hermetiske kikerter
- Hvitløk
- Salt
- Tahini
- Spisskummin
- Cayennepepper
- Sitronsaft
- Olivenolje
Du heller kikertene i et dørslag og skyller godt. Ha dem i en blender og tilsett alle ingrediensene. Mos dette i blenderen og smak deg frem. Er humusen litt tykk kan du ha oppi litt vann eller mer olje. Før servering drysser du over litt paprikapulver og olivenolje. Hummusen holder seg fint en uke eller to i kjøleskapet.
Ser digg ut:-)
Det er det også😋 Klem, Ingrid
Må man i innvandrerbutikk for å få tak i Tahini?
Det vet jeg ikke, men jeg har kjøpt min i en thaibutikk.