Bruk alle sansene dine

Bruk alle sansene dine denne helgen til å suge inn inntrykkene fra naturen. Det er så fint. Morgenene er lyse og det er kveldene også, og naturen blir grønnere og grønnere for hver dag. Fuglene er aktive og synger helt nydelig for tiden. De gjør insektene også, ikke synger, men surrer. Det er balsam for sjelen.Ta deg tid til noen stille minutter for deg selv og hvil øynene på vårblomster som vibrerer i brisen, bien som flyr fra blomst til blomst og strå som vaier i vinden. Legg deg på ryggen og se på skyer som svever forbi og tenk gode tanker. Har du klar himmel på kvelden, så dra til et sted uten lysforurensning bare for å se på stjernehimmelen. Det er magisk.

Nå meldes det om veldig mye regn her hos meg i kveld, men det må jo også til for å få alt til å vokse og gro og for at vi skal kunne nyte.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Bruk alle sansene dine”

  1. Helt nydelig bilde :)) Ja nå er det så mye fint som dukker opp om dagen..og som du nevner fuglelydene er jo også med på å lage vårstemning :)) Nyter finværet..men blir regn her i kveld også tror jeg og ja vi må ha litt av det også ❤ Annebe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..