Gratulerer med dagen

                          3 ganger hurra for 17.mai

For oss nordmenn er 17.mai like mye et begrep som en dato. Denne nasjonaldagen som feires over hele landet med glade barn i finstas, slitne foreldre i bunad, iskrem, pølser og tog. Og musikkorps, musikkorps er viktig. Musikantene som går og spiller i toget gir den helt særegne atmosfæren sammen med barna og de norske flaggene.

Vi er heldige som feirer vår nasjonaldag på denne folkelige og glade måten i stedet for å vise frem soldater og militærutstyr i parade.

Ønsker deg en strålende fin dag og feiring!

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “Gratulerer med dagen”

  1. Til lykke til alle jer nordmænd! Jeg er ret vild med at I sådan får en fest ud af jeres nationaldag. Det gør vi ikke på samme måde i Danmark. Jeg ønsker dig en fin nationaldag, Ingrid!
    Knus

  2. Gratulerer så masse med den store dagen!!
    Skulle ønske jeg var i Norge nå! Lysegrønne skoger, sol og blå hav for de fleste av dere…KAN det bli bedre??;-) Kose dere!
    stor klem fra Annette i et regntungt og kaldt sørtyskland ;.) (men likevel ok fordi vi trengte regnet etter heten vi har hatt)

  3. Hurra for Norge ja , veldig glad for å bo her :)) Flott med 17 .mai feiring og tradisjoner..selv om vi di siste åra har feira på en roligere måte enn før … Nydelig med Liljekonvall og 17.mai stemning på bildet her.. ❤ Annebe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..