Digg G&T

Tenk det er lørdag igjen allerede og vi er kommet til juni. Nå håper jeg virkelig at tiden kan gå litt mer langsomt, slik at sommeren varer lenge.

Liker du å nyte en god gin og tonic på terrassen en sommerkveld? Det gjør jeg. Jeg drikker den gjerne klassisk med sitron og is, men nå har jeg prøvd en ny variant som jeg falt helt for. Så frisk og god og passer perfekt en lang og lys sommernatt.

Lag lange strimler av agurk med gulrotskrelleren. Legg dem i glasset sammen med isbiter, gin og litt nykvernet pepper. Hell så oppi så mye tonic du ønsker og sett deg ned i godstolen og nyt.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “Digg G&T”

  1. Denne er veldig god 🙂
    Da må jeg passe på å reklamere for den tonicen vi har fått helt dilla på, det er en pitteliten flaske fra Fever Tree med smaken Elderflower. Koster skjorta, men det er den verdt 🙂
    GT på fredagskvelder er nesten fast takst her hos oss, men kun en 🙂

    God søndag morgen fra Mette 😉

    1. Jeg har prøvd tonicene fra Feever Tree, både den du nevner og den klassiske. Jeg liker dem begge, men blei ikke like hekta som deg. Vi serverer Fever Tree til gin ombord hos oss på Sas også. Enig, den første drinken er himmelsk god. Den neste smaker ikke like godt og kan fint unnværes. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..