Endelig mandag og jeg har fri igjen og anledning til å lage favorittfrokosten. Den tar ikke mange minuttene å lage og er nesten ferdig samtidig som frokostkaffen traktes.
Etter fire intense dager på jobb er det tid for å nyte late fridager. Og ikke minst, jeg kan spise når jeg vil og hva jeg vil.
Kosthold er utfordrende når arbeidsdagen tilbringes i en flykabin uten kjøleskap og nettene ofte på flyplasshotell uten mulighet til å nå en dagligvarebutikk som selger vanlig mat som jeg har lyst på. Dessuten har flere og flere hotell kuttet ut kjøleskap på rommene. Det er ikke helt greit, synes jeg. Hva synes du? Bruker du kjøleskapet på hotellrommet?
Ja til kjøleskap/minibar på hotellet. Hvis jeg overnatter flere netter rydder jeg ut av minibaren og flytter inn noen egne favoritter. Yoghurt, en wrap eller til og med en pils. :o)
Det er det jeg også gjør, Maja, legger mine egne ting inn i kjøleskapet. Jeg skjønner at hotellene ikke vil administrere innholdet i minibaren, men et kjøleskap til bruk
for gjestene er et must, synes jeg. Klem, Ingrid