Sommeridyll

Det er nesten uvirkelig å våkne opp til sommer hver eneste morgen, titte ut vinduet og se at solen og behagelig temperatur fortsatt er her. Måtte det vare i flere måneder, ja hele sommeren, og aller helst med en regnskyll på nattestid.

Jeg prøver å skape en litt hyggelig velkomst i gårdsrommet hjemme hos oss. Jeg blei så fornøyd med blomsterputene jeg laget til adirondacstolene på hytta at jeg har sydd puter med blomstermotiv hjemme også.

Disse putene er mindre enn de på hytta, 40×40. Jeg følte at større puter blei for store og opptok hele stolryggen. Nå er jeg ikke helt sikker lenger.

Her vi har solen på kveldstid og kan nyte lune deilige sommerkvelder.

The best nights are usually unplanned, random and spontanious.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

10 kommentarer om “Sommeridyll”

 1. Så fint det ser ud. Så let, romantisk og sommerligt.
  Vi krydser fingre for at det fine vejr forsætter, helt enig dog, vi behøver vand om natten 🙂 Mine have er så tør nu.

 2. Koselig fint sommer mønster på putene du har sydd, du er jo så flink og flittig 🙂 Tja når du sier det så hadde det nok ikke gjort noe om putene var litt større i ryggen, har dere fått testet de ut? Om de skulle bli for små for ryggen, så kanskje du kan bruke de som pynte puter ett annet sted og sy nye større til de ? Kjempe fint sommer motiv på de 🙂 Sommer klem til deg 🙂

  1. Hei Anita. De fungerer fint som ryggstøtte til meg i alle fall. Jeg er jo størrelse mini da, ha,ha. Jeg liker også godt mønsteret og syntes det blei fint mot den brune veggen. Kanskje følger jeg ditt råd og syr nye. Det er jo fort gjort. Klem, Ingrid

  1. Det er nesten uvirkelig at det fine været har vart så lenge her nord i utkanten av Europa. Det nytes hver dag og lagres i den mentale minneboken. Klem, Ingrid

 3. Heisann. Nå ble jeg nesten forelska i de stolene der:) kunne godt likt å ha to ved husveggen her hjemme. Må de bestilles fra det store utland eller? Her jeg bor er det ganske værhardt , så det spørs om de er så praktiske til å dra ut og inn.
  Fin dag ønskes deg!

  1. Heil Linn. På Jæren hos meg er det også mye vær og regn. Stolene er faktisk 12-13 år gamle og i sin tid kjøpt hos Jysk. Billige var de med super kvalitet har det vist seg, og de står i carporten på vinterstid, utendørs ellers. De står rett ved gata, så det er best å ikke ha dyre og fine ting så tilgjengelig for tyveri.

   Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..