Det er så tørt i hagen

Vannkannen må frem nesten hver dag nå og de mest utsatte plantene får en liten skvett daglig. Husker du at jeg sådde sukkererter?

Jeg plantet noen av dem ut jeg, og nå står de i blomst. De er ikke veldig høye enda, og de burde kanskje stått et sted der de får litt mer sol. Hagearbeid er en glede i dette fine været vi har nå. Terapi for kropp og sjel er det å se at det vokser og blomstrer i det fine sommerværet.

Jeg hadde en annen sort erter der i fjor og det gikk veldig bra. Knasende sprø sukkererter er så godt og så gøy å plukke selvprodusert i sin egen hage. Sommerlig hverdagslykke er det.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Det er så tørt i hagen”

  1. Idylliske hagebilder.. og ja nå må det vannes om planter og blomster skal holdes i live :)) Elska sukkererter som barn, naboen hadde.. men nå klør jeg i munnen av det…dumt ! Nyt sommeren ❤ Annebe

  2. Ja, vand må der til i det varme og tørre vejr. Men jeg siger som du at jeg vander gerne, bare vi har en sommer som denne. Åh, tænk hvis vejret altid var sådan om sommeren … Jeg elsker det 🙂

  3. Sukkererter er veldig godt,bare å knaske som snacks. Og får man mye?? så kan man jo fryse de og spare de til vinteren ..Mulighetene er mange.
    Jeg er så spent på om det blir noe blåbær her nå hos oss. Vi gikk tur i blåbærskogen vår (rett før den varme perioden satte i gang) og da var det masse kart der, men det spørs vel nå da. En ettermiddag med masse regn er jo ikke akkurat mest da. hm…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..