Ute og flyr

Hei og god søndag til deg. Jeg håper du har hatt en fin dag og helg sammen med dem du er glad i, gjort kjekke minneverdige ting og ikke minst, ladet batteriene til en ny uke og mandag i morgen. Jeg er ute og flyr, bokstavlig talt og jeg gjør ikke mye annet. Flyr, sover og flyr.Første stopp i går var Longyearbyen på Svalbard. Fra 22 grader og sol hjemme til 2 grader der. Det er midnattssol og lyst hele døgnet nå på sommeren. Det er fortsatt litt uvant selv om blendingsgardiner hjelper på.

Vi kom relativt sent inn på hotellet og skulle så tidlig opp at jeg var ikke ute i det hele tatt, men så har jeg jo vært der mange ganger tidligere og sett meg om.

Nå i kveld var jeg passasjer til Harstad/Narvik lufthavn Evenes og fikk sett litt ut vinduet før landing. Dette ser ut som en stor sandstrand, men jeg så også mange nydelig små kritthvite sandstrender. Når jeg jobber får jeg ikke sett noe ut, i motsetning til dem foran i cockpit som har den panoramautsikten.

I morgen tidlig fortsetter ferden sørover igjen og ned til Tyskland og ender opp med overnatting i Oslo.

Gi deg selv en strålende fin søndagskveld.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “Ute og flyr”

  1. Herlig blogg 😀 Godt å se at noen makter å skildre hverdagslivet i luften. Neste helg er det min tur bokstavelig talt. Fint å tenke på underveis er at vi skal leve og oppleve, og gi andre folk minner. Det er hva vi brenner for. Pust inn, pust ut, magefølelsen 🙏🏻 . Det koster og glede andre, men godfølelsen av å være til god nytte er uvurderlig. Luftens soldater, kampen er utelukkende mot klokka. Nye fjes, gode team er det som gir hverdagen i lufta mening. Fortsett å observere, del med folket og nyt hverdagen. Snart er det din tur til å ha fri og lade batteriene. Pust inn, pust ut.. bøy fram og så tilbake, nyt solen 🌞 og sommeren og kjenn energien strømme. Det er fint å leve ❤️

  2. Uh, Svalbard er FANTASTISK!! – men selvfølgelig er jeg godt klar over, at det er begrænset hvor meget du får set og nydt, når du er der på arbejde. Hvem flyver du egentlig for? Det kunne være så sjovt at møde dig en dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..