Sommeren er tiden for enkel, lett og smakfull lunch på terrassen, og hva er vel bedre enn smaken og drømmen om vakre Italia.
Det du trenger er butterdeig, hvitløk, smøreost, olivenolje, salt, tomat og basilikum. Enkle og smakfulle ingredienser blir med enkle grep finfin lunch.
Smør Philadelphiaost og litt presset hvitløk på bunnen og legg på skiver av bifftomat. Oppå tomatskivene drysses litt havsalt, olivenolje og hakket basilikum. Til slutt brettes kantene opp. Terten stekes midt i ovnen på 200 grader i 30-35 minutter.
Denne kan lages med det fyllet du liker aller best. Jeg tror den også hadde vært god med Snøfrisk eller Chevre med oregano og timian også. I alle fall så skal jeg lage denne flere ganger i sommer, superdigg er den. En pakke butterdeig er anvendelig å ha liggende i fryseren til både søte og salte bakverk.
Den ser lækker ud, Ingrid! Jeg laver selv en tomattærte som er lidt sen at lave, og jeg vil prøve din som ser dejligt nem ud 🙂
God tirsdag til dig!
Knus fra Nana
Den er superenkel å lage, Nana og en slik terte bør beregnes pr. person om det ikke er annet tilbehør. Klem, Ingrid
Hei og takk for super oppskrift. Dette ser så godt og enkelt ut at jeg fikk lyst til å prøve. Kjevler du sammen to plater butterdeig til hver posjon?
Hilsen Vibeke
Jepp, Vibeke, det gjør jeg. Klem, Ingrid
Å dette må jeg prøve- takk for tipset😊
Bare hyggelig å dele superenkle gode ting, Anne. Klem, Ingrid
Kan veldig anbefale kombinasjonen chevre og rødløk, som toppes med hakket persille etter steking. Det er helt perfekt til pizza, og helt sikkert godt på en slik terte også 🙂
Tusen, tusen takk for tipset, Anja. Det høres veldig godt ut. Yummi! Klem, Ingrid
Hvor ser det lækkert ud! Vi elsker tomattærte, og næste gang vil jeg prøve din opskrift.
Den er superenkel og supergod. Klem, Ingrid
Så lekkert og godt det ser ut.
Fin kveld frå Anne-Mari
Sikke en god ide – og så dejlig nemt! Det må prøves.