Fisk i form

På fine dager er det ikke veldig gøy å stå inne på kjøkkenet for å lage middag, i alle fall synes ikke jeg det er stas. Da tyr jeg til noe enkelt, men fortsatt relativt sunt og næringsrikt. Ja,ja, jeg gjør jo nesten alltid det, tyr til noe enkelt.Jeg har laget torskeloin i ildfast form. Noe som var fort gjort og ferdig etter 20-25 minutter i stekeovnen.

Legg noen smørklatter i bunnen og fyll opp med spinat og purreløk. Legg torskestykkene på toppen og strø over salt og pepper. Hell over crême fresh tilsatt revet muskat og revet ost på toppen. Stek i stekeovnen på 200 grader til fisken er gjennomstekt. Vips, plutselig er middagen klar.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “Fisk i form”

  1. Lettvint må det være ja :)) Så skikkelig godt ut det her..blir ofte bare fisk kokt eller stekt i ovnen på «vanlig»måte…så fint med et tips til noe nytt :)) Mange fine sommerlige innlegg på bloggen din… ❤ Annebe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..