På fine dager er det ikke veldig gøy å stå inne på kjøkkenet for å lage middag, i alle fall synes ikke jeg det er stas. Da tyr jeg til noe enkelt, men fortsatt relativt sunt og næringsrikt. Ja,ja, jeg gjør jo nesten alltid det, tyr til noe enkelt.Jeg har laget torskeloin i ildfast form. Noe som var fort gjort og ferdig etter 20-25 minutter i stekeovnen.
Legg noen smørklatter i bunnen og fyll opp med spinat og purreløk. Legg torskestykkene på toppen og strø over salt og pepper. Hell over crême fresh tilsatt revet muskat og revet ost på toppen. Stek i stekeovnen på 200 grader til fisken er gjennomstekt. Vips, plutselig er middagen klar.
Jeg elsker fisk og den måten å tilberede fisken på er jo genial i sin enkelhet😊
Ja, ikke sant, Karin. Her er det enkelheten og muskat som er prikken over i’en, synes jeg. Klem, Ingrid
Hei Ingrid. Hvor ser det bare godt ud! Det vil jeg også prøve.
Hei Sanne. Mild deilig smak med et hint av muskat, og muskat er noe jeg virkelig liker. Klem Ingrid
Lettvint må det være ja :)) Så skikkelig godt ut det her..blir ofte bare fisk kokt eller stekt i ovnen på «vanlig»måte…så fint med et tips til noe nytt :)) Mange fine sommerlige innlegg på bloggen din… ❤ Annebe
❤️
Denne MÅ jeg prøve !
Så enkelt, og torske loins er bare nam nam mmmmmm
Den retten er superenkel både å lage og å like, Helen. Klem, Ingrid