Jeg googler

Google og jeg er venner, nesten bestevenner. Google hjelper meg med det meste jeg lurer på. Her er noe av det jeg har googlet de siste dagene.

Jeg kjenner at jeg har lyst å freshe opp litt på hytta. Det får jeg alltid lyst til når jeg ser noe jeg liker godt og jeg blir så lett entusiastisk og ivrig.

På en av mine vandringer på nettet kom jeg over en sjøhytte som hadde lys grå vegger, hvite karmer og tak og hvitmalt gulv. Så lekkert. Så nå googler jeg malingsfargen smooth white og Sand blant annet.

Og så ser jeg ofte på klær og sko. Jeg har et omslagsskjørt som jeg er så fornøyd med og kan godt ha flere, for de er så gode å ha på. Ulempen er at til neste sommer er de kanskje “so last year“ at de blir hengende i skapet. Dette omslagsskjørtet syntes jeg har så delikat og fin farge og det kunne lett ha fått plass i min garderobe. Kanskje jeg klikker det kjem om det kommer på salg i min størrelse, eller om jeg ser det i en butikk.

Sengetøy i lin, har du prøvd det? Jeg har hørt at det er så deilig å sove i, så nå har jeg googlet det også, og blant annet funnet dette på salg, men jeg har ikke kjøpt enda.

Jeg er bruker ofte Pinterest og Instagram også for å finne ideer og inspirasjon til alt mulig.

Googler du mye?

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

12 kommentarer om “Jeg googler”

 1. Ja, jeg googler også ret meget. Det er svært at forestille sig hvordan det ville være ikke bare at kunne google alting. Men vi har jo levet og klaret os i mange år inden Google kom, så det kan man altså godt 🙂
  Min datter har lige købt en slå-om nederdel, og jeg er helt misundelig på den. Nu viser du også din slå-om nederdel (den er pæn), og jeg må altså snart have en 🙂

  1. Ja det er utrolig å tenke på hvor fort utviklingen har gått i dataverdenen. Du og jeg har hengt med gjennom hele prosessen. Noen ganger tenker jeg at ting var mer avslappet før, men egentlig lengter jeg ikke tilbake til leksikon og andre oppslagsverk. Klem, Ingrid

 2. Eg googlar stadig vekk! Seinast i dag, vi skal feire fødselsdag neste veke og eg treng kakeoppskrifter uten egg til min nevø som er allergisk.

  Og sengetøy i lin: Anbefales! Deilig i varmen!

 3. Hei Ingrid,
  jeg bruker en god del lin i klesveien men sengetøy har jeg ikke prøvd. hvertfall ikke nutidens;-)
  Tenker med gru på min bestemors linlakener hehe…
  Selv er jeg mest glad i bomull satin sommerstid, så herlig kjølig. Og så liker jeg et tynt tynt bomul sengesett fra Ikea som jeg kjøpte på salg engang fordi jeg falt pladask for mønsteret. Trodde ikke det skulle overleve mer enn to vasker men jamen har jeg hatt og BRUKT det gjennom flere år;-) Og tenk, det er som ny enda hehe
  Sengesett i silke har jeg også. Behagelig ja, men ikke min favorit.
  Du finner nok ut…. lykke til!
  God helg til deg!
  Klem fra Annette

  1. Noen ganger blir man overrasket over ting man i utgangspunktet ikke hadde så stor tro på og det er topp. Jeg har også for det meste bomullssateng og liker det. Klem, Ingrid

 4. Ja, jeg også bruker google mye, senest forrige uke, da jeg mistenkte jeg hadde bronkitt, og fant masse svar der…..gudskjelov funket immuniforsvaret som har nå hjulpet meg på bedringens vei, samt masse hvile og mye søvn. Så tenker jeg er helt pigg igjen om noen dager (da har jeg hatt det i nesten 2 uker, som det også ble nevnt var vanlig)

  Ellers, mye til strikking og generell info ved reising.

  Lin sengetøy funnet på salg, burde du unne deg, er jo ganske dyrt, så greit å få kjøpt det til halv pris tenker jeg.

  Nyt fine dager, når du har muligheten 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..