Har du ikke ferie enda

Har du, som meg, ikke ferien enda, men ser med lengsel etter dem som nyter sommeren og dens feriegleder? Da har jeg noen tips som kanskje kan gi deg litt gode vibber likevel.

-Ta turen ut og plukk deg en nydelig bukett ville blomster til å sette på kontorpulten, på nattbordet, på pauserommet eller i stua.

– Lag deg et deilig fotbad etter jobb og nyt følelsen.

– Pakk en deilig nistekurv, teppe og god drikke og sett deg ute i naturen for å spise den som middag etter jobb. Kveldene er lange og lyse, og ta gjerne med en radio for lytte til et program du liker, en podcast eller musikk som gir deg ferievibber.

-Gå en kveldstur og kjøp deg en iskrem.

-Er badetemperaturen god der du er, så anbefaler jeg absolutt et kveldsbad.

-Stå gjerne opp litt tidligere enn vanlig og nyt en kopp kaffe på trappa, eller på en benk i gata der du bor før du drar på jobb. Så fint å sitte og se på omgivelsene som våkner til liv.

-Dra en tur på kafé til nærmeste by tidlig på kvelden for å sitte og se på mennesker og folkelivet i gatene. Lag din egen fortelling om noen av personene. Hvem de er, hvor de skal, hva har de vært ute på osv.

-Se om det finnes et kulturarrangement, konsert eller lignende du har lyst å delta på etter jobb.

-Se en kjekk serie eller film. Jeg har noen anbefalinger HER.

-Innviter venner/familie som også er hjemme på enkel kveldsmat.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “Har du ikke ferie enda”

  1. Ja, der er heldigvis masser af fine ting man kan gøre, selv om man ikke har ferie. Det gælder om at fylde de lange dage ud med noget man bliver glad af 🙂

  2. Mange fine sommersysler det der og et idyllisk bilde 🙂 Mannen starta ferie denne uka, vi koser oss med noen småturer og ei overnatting innimellom..fredag til lørdag var vi på hotell på Hankø, veldig koselig :)) Nyt sommeren ❤ Annebe

  3. Heihei, nei her jeg bor har vi heller ikke ferie enda og det er vi vandt til. T.o.m. skoleferien starter ikke før på siste fredag i juli…hvert år. De senere år har det ofte vært slik at mesteparten av finværet var over når de fleste fikk fri i august men iår ser det ut til at den varme (og tørre) sommeren bare fortsetter utover. Litt i varmeste laget for meg men…;-)
    Gleder meg over fine dager og gruer meg til vannregningen kommer i desember 😉
    Klem fra Annette

    1. Hei Annette. Heldigvis har vi en flott sommer i Sør-Norge i år, og jeg nyter det. I Europa er august den store feriemåneden, har jeg forstått. Jeg liker å ha ferie når venner og familie har fri, dvs.juli. Jeg er storfornøyd med 18-25 grader. Når det passerer 30 blir det for varmt for meg. Du får stålsette deg for regningen. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..