Deilig skorpe med smak av maldonsalt og smakfull og aromatisk rosmarin. Yummi, sier bare jeg. Når det i tillegg er fort gjort å lage, er det en vinner hos meg.
Focaccia er anvendelig til det meste. Til supper og til middager, til smørbrød og til å spise som det er, og toppingen kan også tilpasses smak og behov. Du kan f.eks. tilsette soltørkede tomater, oliven, andre urter som oregano eller annet du liker.
1. Rør sammen deig av 1kg mel, 20g salt, 1l lunket vann og 1pose gjær.
2. Hev i 30 minutter
3. Hell deigen i langpanne, ta på ønsket topping og litt olivenolje. Stek i 25 min. 250 grader.
Mmmm, så godt det ser ut.
Takk for påminninga, eg trur eg har brukt liknande oppskrift,
kanskje fått den av deg…
Skal tru om den blir like god med speltmjøl ?
Ha ein fin søndag.
klem
Hei Anne-Mari. Det kan godt være at speltmel blir bra. Klem, Ingrid
Elsker focaccia . Bruker det mye selv. Har du prøv med fetaost på? Det er godt det. Skal jammen prøve din oppskrift en dag også. Takk for at du deler.
Ha en fin dag!
Klem
Fetaost, det skal jeg jammen prøve, for det hørtes veldig godt ut. Klem, Ingrid
Ser godt ud. Tak for påmindelsen, det må jeg lave. Perfekt brød lige nu, hvor der både er tomater og rosmarin i haven.
Bedste dag til dig
Ønsker deg også fortsatt fine sommerdager. Klem, Ingrid
Det så veldig godt ut, og det var en kjekk og grei oppskrift. Den skal nok testes i løpet av sommeren. 😊 Takk.
Det enkle er ofte det beste. Klem, Ingrid