Handlenett

Her kommer reprise på et blogginnlegg jeg laget i fjor. Sommeren er tiden for repriser, også her på bloggen. Gjenbruk kan være en positiv ting på flere områder. Kanskje har du en T-skjorte fra i fjor som du har lyst å gi nytt liv, eller en som ikke passer lenger eller var et bomkjøp. Jeg har dette nettet liggende i jobbkofferten min og bruker det stadig vekk.

Uansett kan du gi en T-skjorte nytt liv som nett i sommer, eller du kan gjøre som meg. Jeg kjøpte en på Fretex.

Dette nettet lager du helt uten symaskin. Det eneste du trenger er en saks.

Det finnes jo så mange forskjellige T-skjorter, men det bør kanskje være en uten for mye stretch og litt god kraftig kvalitet. Det er jo gøy om du har en med skikkelig kul print.

Hvor stort nettet blir avhenger av størrelsen på t-skjorten du velger. Det går jo fint å lage dette til barn også ved å bruke barnestørrelse.

Jeg skal prøve å beskrive hvordan du gjør. Det er veldig enkelt, men kanskje litt vanskelig å forklare.

Først klipper du av ermene og halsen slik som du ser her, og deretter klipper du frynser nederst. Så kommer det som er enkelt å gjøre, men vanskelig å forklare.

Altså, begynn fra venstre og knytt sammen det første paret frynser, deretter de to neste parene. Nå tar du en av frynsene du har knyttet i par nr. to og knytter sammen med den ene frynsen i par en. Den andre frynsen i par to knytter du sammen med den ene frynsen i par tre. Nå knytter du par fire og knytter deretter den ene frynsen sammen med den gjenværende frynsen i par tre. Slik fortsetter du å knytte frynsene sammen til du har knyttet alle. Nå vrenger du nettet slik at rettsiden kommer ut og du har et nytt og kult nett som ingen andre har maken til.

Fortsatt god sommer til deg.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..