Digg quinoasalat

Jeg liker å spise en lett salat til lunch eller gjerne til frokost også. Har du litt rester av kokt quinoa er det fint å bruke den i salat.

Jeg har blandet inn ting jeg hadde i kjøleskapet.

Mango, paprika, granateple, spinat, grønnkål, vårløk og kokt quinoa og dressing har jeg laget av olivenolje, honning, sitron og litt kvernet pepper.

Til frokost kan du gjerne slenge over et speilegg eller to, cherrytomater og gjerne litt avocado.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “Digg quinoasalat”

  1. Lekkert, sunt og friskt😍 Du er flink til å dele mange gode oppskrifter med oss🙂 Tusen takk og ha en fortsatt nydelig dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..