Time out

Jeg vil ta en time out, i alle fall om det hadde vært mulig. Vi har hatt tidenes fineste, lengste og deiligste sommer her i Sør-Norge, men mye vil ha mer. Jeg også.

Det er noe vakkert og fredfylt over rosene og rosebladene som faller som konfetti på bakken og vitner om en sommer på hell, men likevel er jeg ikke klar for at sommeren går over i sensommer. Det er noe trist over sensommer. Ferien er over og det gamle kjente hverdagslivet gjenopptas. Luften blir fuktigere og kveldene mørkere. Overganger kan være noe fint og nytt, og høsten kan være vakker med sitt fantastiske fargespill, klare skarpe luft og der nye friske fremtidsplaner legges.

Men jeg er ikke klar, ikke klar enda i alle fall og vil la tiden stå stille litt. En bitte liten time out.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

7 kommentarer om “Time out”

  1. Det har vært en krisesommer for landbruket, og vi trengte regn nå. – Men jeg vil veldig gjerne ha mange lange og varme dager fremover.

  2. Jeg har altid haft det dobbelt med august. På den ene side er den så smuk med en lidt blegere himmel, masser af grøntsager og moden frugt – og min fødselsdag. På den anden side bliver dagene tydeligt kortere, og efteråret nærmer sig. Der er noget vemodigt over august. Men den er jo også begyndelsen på noget nyt. Et nyt skoleår. En ny efterårssæson med tykke sweatre og lækre rodfrugter. Jeg forstår hvad du skriver!
    Knus fra Nana

  3. Jeg drar tilbake til Italia 16/8 og fortsetter sommeren der….og vet du hva?
    Det gleder jeg meg til 🙂

    Vært heldig med været og hatt veldig hyggelig dager i Norge, men alltids greit å forlenge sommeren følelsen litt lenger…….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..